Mesajul dur al Shaniei Twain pentru prietena care i-a furat soțul

13 martie 2015 10:42   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Celebra cântăreață americană de muzică country a rememorat într-un interviu infidelitatea soțului și felul în care a fost părăsită din cauza prietenei sale.

Invitată la o emisiune de televiziune, Shania Twain a vorbit deschis pentru prima oară despre prietena ei, Marie-Anne Thiebaud, de care soțul său, Robert "Mutt" Lange, s-a îndrăgostit în urmă cu șate ani și cu care s-a căsătorit în 2011, scrie Mirror.

Artista a mărturisit că a fost atât de afectată de această trădare, încât a făcut disfonie, o boală a corzilor vocale. Shania și Robert "Mutt" Lange au fost căsătoriți timp de 14 ani și au împreună un băiat de 13 ani, Eja.

Când gazda emisiunii Watch What Happens Live a întrebat-o pe cântăreață dacă are vreun mesaj pentru prietena ei, aceasta a răspuns clar și răspicat: "I-aș spune că mi-aș fi dorit să n-o întâlnesc niciodată".

Shania Twain a mai povestit că la un moment dat s-a întâlnit cu rivala ei și a avut un atac de panică. "Nu știam ce să fac", a explicat ea.

"Cred că sunt unii oameni în viața ta pe care dorești să nu-i fi întâlnit niciodată sau fără de care ți-ar fi fost mult mai bine. Dar nu pot să spun că mi-ar fi mai bine dacă nu s-ar fi întâmplat asta, pentru că am învățat multe cu această ocazie. Nu regret nimic", a continuat artista, care în 2011 s-a căsătorit din nou, chiar cu fostul soț al prietenei infidele, Frederic Thiebaud.

Cei doi s-au logodit în urmă cu două luni, după o relație de un an în care și-au dat seama că vor să fie împreună pentru totdeauna.

Mai multe