Messi, distracţie pe iaht cu Antonella

16 iulie 2016 20:12   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

După un sezon extenuant, argentinianul Leo Messi a decis că este cazul unei vacanţe. N-a fost una foarte lungă, fotbalistul fiind angrenat o perioadă şi în Copa America, acolo unde a ajuns până în finală –pierdută de ţara sa contra celor din Chile. Se pare însă că mijlocaşul a dat uitării dezamăgirea din fotbal şi se relaxează alături de frumoasa lui soţie, Antonella şi cei doi copii, Thiago şi Mateo.

Leo Messi n-a avut parte de un final de sezon prea fericit. Vara lui 2016 i-a adus o mare neîmplinire, ratatea cuceririi trofeului la ediţia centenară a Copa America. Argentina a ajuns în finală, însă a pierdut titlul la penaltiuri, în faţa chilienilor, Leo fiind unul dintre cei care au şi ratat o lovitură de la unsprezece metri. Imediat după finală, Messi, trist şi dezamăgit, şi-a anunţat retragerea din naţionala ”pumelor”. 

”Selecţionata este un capitol încheiat pentru mine. Este a patra finală pe care am pierdut-o cu naţionala Argentinei, a treia consecutivă. Am făcut tot ceea ce am putut, dar nu e pentru mine. Am pierdut încă o finală, tot la loviturile de departajare (la fel ca la ediţia din 2015), iar acest lucru m-a afectat foarte tare. Este un moment dur pentru mine şi pentru întreaga echipă. Mi-aş fi dorit atât de mult să aduc un titlu de campion în Argentina, iar acum plec fără să fi reuşit acest lucru”, a spus, la acel moment Messi. 

Până şi preşedintele Argentinei s-a implicat în această situaţie, încercând să-l convingă pe mijlocaş să revină asupra deciziei de a părăsi naţionala. Fotbalistul a  rămas însă ferm pe poziţii. Tocmai pentru a uita această neîmplinire, Messi s-a ”refugiat în sânul familiei”. Şi-a luat soţia, pe frumoasa Antoanella, şi pe cei doi băieţi, Thiago şi Mateo, şi au plecat la Ibiza. Messi a fost fotografiat de paparazzi la bordul unui yacht în timp ce se relaxa în Formentara. A făcut pe cascadorul, aruncându-se în mare de la bordul vasului, a făcut plaja alături de sexoasa lui soţie, a băut şampanie şi a dat impresia că nu-i mai stă deloc gândul la fotbal.

Mai multe