Michael Douglas: «Am pus 5 kilograme după ce am scăpat de cancer»

11 ianuarie 2011 15:24   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Michael Douglas este în al nouălea cer. Se simte bine după ce tumoarea a dispărut şi a început să se îngraşe.

"Am avut o formă de cancer mai puţin cunoscută, dar l-am învins. Mă simt uşurat", a spus starul. "Am mâncat ca un porc şi am reuşit să pun la loc o parte din kilogramele pe care le pierdusem în timpul tratamentului, dar mai am încă de luat", a adăugat acesta cu prilejul unui interviu pe care l-a acordat postului de televiziune NBC.

"Cancerul în gât este o boală devastatoare, greu de diagnosticat, greu de tratat, care te poate lăsa fără voce şi nu te lasă să mănânci", a mai spus actorul. El a recunoscut că i-a fost greu să se obişnuiască în primul rând cu ideea că boala i-ar putea fi fatală.

După şase luni de luptă cruntă cu cancerul, Michael vrea acum să se odihnească. În ultimele săptămâni şi-a răsfăţat familia, ducându-o pe soţia sa, Catherine Zeta-Jones, la o cină romantică.

Starul spune că a fost impresionat de afecţiunea ei şi a celor doi copii ai lor, Carys (7 ani) şi Dylan (10 ani), în momentele grele prin care a trecut. Actorul a precizat că trebuie să meargă în fiecare lună la control pentru a se asigura că boala nu recidivează.

Citeşte şi:

Michael Douglas: «M-am vindecat de cancer»

Michael Douglas dă semne că se simte mai bine. Vezi poze!

Michael Douglas: «Cancerul m-a împăcat cu tata»

Michael Douglas şterge «urmele» câinelui

Mai multe