Michael Douglas: «Sunt un soţ mai bun după ce am învins cancerul»

11 aprilie 2017 12:59   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Au fost ani grei pentru Michael Douglas, diagnosticat în 2010 cu cancer oral. Actorul care a ieşit triumfător în lupta cu boala spune că diagnosticul nemilos l-a făcut să aprecieze mai mult timpul petrecut împreună cu familia.

Douglas a acordat recent un interviu  în care a spus că a devenit ”un soţ mai bun”, potrivit The Mirror.

Actorul, în vârstă de 72 de ani, a declarat că după ce a învins boala a devenit tot mai determinat să petreacă mai mult timp în compania soţiei sale, actriţa Catherine Zeta Jones (47 de ani) şi a copiilor lor, Dylan (16 ani) şi Carys (13 ani).

S-au despărţit pentru scurt timp în 2014

În urmă cu trei ani, Michael şi Catherine au hotărât să stea o perioadă separaţi. ”Trebuie ca ambii parteneri să îşi dorească acest lucru. Fiecare mariaj are problemele sale. Cred că dacă eşti suficient de norocos pentru a privi lucrurile în perspectivă şi dacă vrei să faci lucrurile să meargă, trebuie să îţi doreşti mai întâi să încerci, apoi poţi să reuşeşti în acest demers”, a declarat Michael Douglas.

”Apoi, după ce noi doi am reuşit să facem acest lucru, împăcarea ne-a adus mai aproape ca niciodată - suntem ca acum 17 ani. Faptul că am învins cancerul în stadiul IV mi-a oferit o nouă perspectivă asupra vieţii. Mi-a permis sîă petrecut mai mult timp cu soţia şi copiii, pentru a le oferi sprijin”, a mai spus actorul american.

Michael Douglas a suferit de cancer la nivelul limbii, după ce, iniţial, a dezvăluit că a fost diagnosticată cu cancer al gâtului.

Mai multe