Michelle Obama, gest surprinzător. Cui i-a trimis un bilet de mulțumire și de ce

18 aprilie 2017 23:02   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Fosta Prima Doamnă a Americii, Michelle Obama (53 de ani) a făcut un gest extrem de frumos cu care a uimit internetul. Despre bunătatea, sprijinul și suportul oferit multor cauze se cunosc o mulțime de lucruri, iar, de când aceasta a părăsit Casa Albă nu s-au mai auzit prea multe despre activitățile sale. Recent, o actriță-autoare a scos la lumină o scrisoare semnată chiar de Michelle Obama.

Lily Collins, în vârstă de 28 de ani, a publicat luni pe contul său de Instagram un video în care vorbește despre cum i-a trimis noua ei carte lui Michelle Obama și cum fosta Prima Doamnă a Americii  i-a răspuns printr-un bilet de multumire.

Actrița-autoare apare extreme de enruziasmată în filmulețul său și împarte experiența avută cu urmăritorii săi. „Cel mai bun mod de a-mi începe săptămâna! Nu pot să cred că am primit această scrisoare de la o persoană pe care o admir și o respect atât de mult. Este absolut epic. Sunt complet șocată, dar a trebuit să împart asta cu voi!”, a spus actrița, înainte de a citi biletul.

Lily a citit biletul cu voce tare înainte să dezvăluie ca a fost scris de fosta Prima Doamnă a SUA. Actrița a fost impresionată și de ștampila care apărea pe plic, o întruchipare a Femeii Fantastice.

„Draga Lily, îti scriu să-ți mulțumesc pentru copia noii tale cărți. Cadoul a fost un gest atât de drăguț și de abia aștept să îl împart cu fiicele mele. Sprijinul imens pe care l-am primit de la femeile din toată țara continuă să mă uimească și sunt încrezătoare în viitorul nostrum”, a scris Michelle Obama.

Mai multe