Mickey Rourke, actorul cu 1.000 de feţe - FOTO

16 august 2014 22:50   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Incredibil! La 62 de ani, Mickey Rourke a început din nou să semene cu chipul său de odinioară, pe când suspinau după el toate femeile. Ani de zile a fost buhăit de la excese bahice şi operaţii estetice.

Actorul Mickey Rourke a fost surprins recent de paparazzi în timp ce se ducea la croitorul lui din Beverly Hills. Eroul din “Luptătorul” arată incredibil de bine, după ce, de la sfârşitul anilor 1990, a început să se buhăiască şi apoi şi-a devastat faţa cu operaţii estetice şi botox. 30.000 de dolari (circa 100.000 de lei) a “spart” pentru intervenţiile chirurgicale care ajunseseră să-l transforme într-un monstru.

După trei ani de antrenamente şi renunţarea la botox şi operaţii, starul a reuşit să slăbească 15 kilograme şi să-şi recapete, în mică parte, trăsăturile care au fascinat femeile de pe întreaga planetă, pe când a jucat în filmul “9 săptămâni jumătate”, în 1986. Actorul, cu o avere de 15 milioane de dolari, a făcut eforturi să-şi recâştige înfăţişarea atletică pentru a juca în rolul rugbistului Gareth Thomas într-un nou film. Însă apropiaţii spun că Rourke şi-a dat toată silinţa să recapete faţa plăcută de odinioară şi pentru tânăra lui iubită, rusoaica Anastassija Makarenko, de 27 de ani. Starul a început să-şi tot schimbe feţele după ce, în 1991, când cariera sa cinematografică intrase în declin, s-a apucat de box profesionist. Nasul fracturat de două ori a necesitat vreo şase intervenţii chirurgicale. I s-a luat cartilaj de la ureche ca să i-l remodeleze. Băiatul rău al anilor ‘90 s-a ales şi cu un pomete spart şi a trebuit să-i fie reconstruit. A devenit apoi dependent de botox şi, până acum 3 ani, pentru orice rol, îşi modifica faţa cu bisturiul. Nici el însuşi nu mai ţine minte numărul  operaţiilor estetice suferite.

A jucat în 56 de filme

Mickey Rourke a debutat cu roluri minore în 1979-1980 şi s-a făcut remarcat în filmele ”Heat” din 1981 şi „Diner” din 1982. Face roluri bune în „Anul  Dragonului”, din 1985, sau în ”Rugăciune pentru un muribund”, din 1987. Însă devine celebru pentru apariţiile în “9 săptămâni şi jumătate”, din 1986, “Orhideea sălbatică”, din 1990, şi “Luptătorul”, din 2008.

Mai multe