Mickey Rourke şi-a operat nasul a 50-a oară!

17 august 2015 18:58   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Nu mai seamănă deloc cu cel din 1987, când juca în „9 ½ săptămâni”, alături de Kim Basinger. Dependent de operaţii estetice, Mickey Rourke şi-a mai retuşat nasul încă o dată la 62 de ani.

După ce a renunţat la cariera de boxer, la finele anilor ’70, Mickey Rourke a ţinut morţiş să îşi repare nasul făcut zob de-a lungul carierei. Aşa a început lungul şir de transformări incredibile.În 2012, Mickey Rourke declara că a făcut peste 45 de operaţii numai la nas şi că ar muri dacă nu ar exista chirurgia plastică. Dacă în 1986-1987, Mickey putea juca lesne orice rol de „băiat frumos”, după 1991 când decide să revină în ring pentru a-şi descărca nervii acumulaţi pe platoul de filmare, lucrurile o iau razna. Începe un lung şir de operaţii estetice. Implanturi la pomeţi, îşi schimbă integral dantura şi reconfigurează mandibula.Nasul şi-l operează de 50 de ori şi continuă să nu fie mulţumit de rezultat, îşi face implant de păr în 2013 şi, apoi, în 2014 îşi reface buzele. Recent, starul a bifat cea de a 50-a operaţie la nas şi susţine că nu crede că va fi ultima...

Melanie Griffith, de nerecunoscut

Actriţa de 58 de ani, Melanie Griffith, a ajuns de nerecunoscut. Duminică, paparazzii au surprins-o la ieşirea de la sala de gimnastică şi au fost şocaţi.Fosta soţie a lui Banderas şi-a făcut injecţii cu botox, şi-a mărit buzele cu acid hialuronic şi avea faţa împietrită. Faţă de cum arăta în 1990, Melanie e complet schimbată.

Mai multe