Miley Cyrus a pozat provocator pentru Elton John! A fost dezmăț în culisele Grammy

31 ianuarie 2018 14:56   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Miley Cyrus (25 de ani) s-a făcut din nou fată „rea”. Tânăra cântăreață a pozat provocator pentru vârstnicul Elton John (70 de ani) în culisele Galei Premiilor Grammy. Cântăreața a publicat imaginile „picante” pe contul său de Instagram, unde i-a surprins pe admiratorii săi virtuali.

Miley Cyrus are din nou părul lung și se simte mai sexy ca niciodată. Lipsită de inhibiții și mereu dornică de dezmăț, cântăreața și-a dat frâu liber senzualității și l-a pus pe legendarul Elton John să o pozeze în ipostaze provocatoare.

După cum scrie The Sun, totul s-a petrecut în culisele Galei Premiilor Grammy, la care Miley și Elton John au cântat împreună pe scenă, într-un duet memorabil.

Îmbrăcată cu o ținută argintie, foarte strălucitoare, cu pantaloni extrem de scurți care i-au dezvelit o bună parte din fese, iar în combinație cu cizmele înalte până la genunchi, cântăreața a stârnit imaginația prietenilor săi virtuali.

Prezența cântărețului în backstage a fost semnalată chiar de Miley, care l-a etichetat în fotografiile de pe Instagram. A primit peste un milion de like-uri din partea urmăritorilor.

Mai multe