Miley Cyrus a uitat să-şi pună chiloţi

31 august 2015 21:28   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Fosta Hannah Montana a confiscat lumina reflectoarelor la Premiile MTV de duminică noaptea! Miley (22 de ani) a schimbat 11 ţinute şi de fiecare dată a şocat. Pentru că nu a purtat chiloţi!

Dezmăţ total la Staples Centre, din Los Angeles! S-au fumat jointuri cu marijuana în culise şi divele s-au dezgolit ca în nici o altă dată. Însă prezentatoarea evenimentului, Miley Cyrus s-a întrecut pe ea însăşi. Ea nu ratează nici un prilej de a se da în spectacol şi când se plictiseşte, se pozează în pielea goală cu limba scoasă şi pune pozele pe Internet. Asta e Miley şi această imagine i-a adus peste 32 de milioane de admiratori în întreaga lume şi o avere de peste 160 de milioane de dolari. Duminică seara Miley s-a simţit ca peştele în apă: a apărut cu un sân pe afară în timpul transmisiunii în direct, a fumat marijuana în direct la televizor şi le-a arătat „ruşinica” spectatorilor din primele rânduri. După decernarea premiilor Miley s-a încăierat cu Nicki Minaj care i-a spus „târfă”, dar cele două dive s-au împăcat la petrecerea de după.

Şi soţia lui Johnny Legend a venit goală

Nu doar Miley a venit goală la eveniment. fotomodelul Chrissy Tiegen, soţia cântăreţului Johnny Legend, a venit într-o rochie transparentă neagră. Crăpătura i-a dezvăluit zonele intime chiar pe covorul roşu, dar asta nu a deranjat-o deloc. Şi Britney Spears a păţit-o! Rochiţa scurtă i-a jucat o festă neplăcută şi cântăreaţa de 34 de ani s-a trezit cu un sân pe afară. Din fericire nu a prins-o nici un fotograf.

Premiile Video Music 2015 - MTV

Videoclipul anului: Taylor Swift ft. Kendrick Lamar – “Bad Blood”Videoclipul anului – bărbaţi: Mark Ronson ft. Bruno Mars – “Uptown Funk”Videoclipul anului – femei: Taylor Swift – “Blank Space”Videoclipul hip hop al anului: Nicki Minaj – “Anaconda”Videoclipul pop al anului: Taylor Swift – “Blank Space”Videoclipul rock al anului: Fall Out Boy – “Uma Thurman”Artistul anului: Fetty Wap – “Trap Queen”Colaborarea anului: Taylor Swift ft. Kendrick Lamar – “Bad Blood”Videoclip cu mesaj social: Big Sean ft. Kanye West and John Legend – “One Man Can Change the World”Cel mai bun Art Director: Jason Fijal – clipul Snoop Dogg – “So Many Pros”Cea mai bună coregrafie: OK Go – “I Won’t Let You Down” (OK Go, air:man and Mori Harano)Cea mai bună imagine: Flying Lotus ft. Kendrick Lamar – “Never Catch Me” (Larkin Sieple)

Mai multe