Miley Cyrus, cu sânul dezgolit din greşeală la Premiile MTV FOTO VIDEO

31 august 2015 10:36   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Poate cea mai controversată prezentatoare a Premiilor MTV, Miley Cyrus (22 de ani), a avut un incident cu garderoba sumară pe care a purtat-o la eveniment. Fosta Hannah Montana şi-a expus sânul, în timp ce îşi schimba una dintre cele 10 ţinute.

Blondina se schimba în spatele cortinei şi şi-a expus, aparent accidental, unul din sâni, spre fericirea telespectatorilor. Artista nu a părut foarte deranjată de acest moment şi şi-a continuat liniştită numărul.

Fosta Hannah Montana, mereu dezbrăcată

În mod surprinzător, nu a fost cea mai şocantă întâmplare de la Premiile MTV VMA (Video Music Awards n.r), care au avut loc dumincă (30 august). Miley şi-a făcut un selfie goală puşcă, înainte de eveniment, potrivit site-ului harpersbazaar.com. Ea a publicat imaginea pe reţeaua de socializare Instagram, spre deliciul admiratorilor săi. Blondina şi-a obişnuit fanii cu apariţiile şocante pe covorul roşu şi cu fotografiile nud.

Miley Cyrus a fost o prezentatoare de pomină. A vorbit despre droguri, şi-a arătat accidental sfârcurile, a purtat 10 ţinute extraordinar sumare şi  a avut o prestaţie provocatoare.

“Ne aşteptăm de la orice. Ea este prezentatoare perfectă. Este o artistă credibilă, are acea sinceritate, foloseşte internetul pentru a se exprima şi este provocatoare, haotică şi imprevizibilă. Exact ce avem nevoie pentru acest show”, a spus producătorul MTV Van Toffer despre Miley Cyrus.

Miley Cyrus, pe covorul roşu al Premiilor MTV

Mai multe