Miley Cyrus, în sânii goi, la cumpărături cu mama ei! Imagini incitante

2 martie 2016 9:08   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Timp de aproximativ două luni, Miley Cyrus (23 de ani) a ieșit complet din atenția presei. Acum, controversata vedetă a reușit să atragă din nou privirile paparazzilor, într-un magazin de îmbrăcăminte din New York. A apărut în sânii goi, în incinta magazinului, chiar de față cu mama ei, Tish Cyrus.

Cea care i-a dat viață lui Miley pare a fi relaxată și binedispusă, în timp ce fiica ei își expune nurii de față cu ceilalți clienți. Tish Cyrus nu a părut deloc deranjată de cele întâmplate, până să apară fotografii. Lumina blitzurilor insistente le-a speriat pe cele două, care s-au grăbit să iasă din magazin.

Miley Cyrus flashes breasts on SoHo shopping spree with her mother https://t.co/ZTb3ng5IEX pic.twitter.com/3o8DgkgTTN— Daily Mail Celebrity (@DailyMailCeleb) March 1, 2016

Miley Cyrus flashes breasts on SoHo shopping spree with her mother https://t.co/ZTb3ng5IEX pic.twitter.com/3o8DgkgTTN

Când a văzut paparazzii, mama lui Miley a încercat să o ajute pe fiica ei să se ascundă, acoperind-o cu o haină albă. Ulterior, vedeta a publicat mai multe fotografii cu mama ei și cu ținutele cumpărate, în dreptul cărora a scris „Prezentare de modă pentru mama”. Mai multe imagini pe Daily Mail.

Mai multe