Miley Cyrus nu are noroc în dragoste. A fost înşelată de iubit VIDEO

17 martie 2015 16:39   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Fosta printesă Disney nu are noroc în dragoste şi pace! După doar jumătate de an de relaţie, iubitul ei a călcat strâmb.

Patrick Schwarzenegger (21 de ani) a fost surprins, duminica trecută, în tandreţuri cu o tânără în costum de baie la o petrecere în Cabo San Lucas, Mexic.

Fiul lui Arnold este student şi se află în vacanţa de primăvară. El a profitat de pauza asta şi petrece cu alcool şi voie bună împreună cu prietenii lui.

Deşi părea foarte intim cu tânăra în compania căreia a fost văzut, Patrick susţine că fata este o simplă colegă de facultate. "OMG. Este iubita unui bun prieten", a dezminţit el pe Twitter.

Din păcate, pozele apărute în presa americană îl contrazic. Miley nu este însă de aceeaşi părere şi suferă de una singură acasă.

Sunt împreună din noiembrie 2014

Cântăreaţa şi actriţa Miley Cyrus (22 de ani) a fost surprinsă prima oară, în noiembrie 2014, cu Patrick Schwarzenegger (21 de ani), în Los Angeles. Rămasă singură din 2013, după ce s-a despărţit de actorul Liam Hemsworth, Miley, care are averea de 150 milioane de dolari, ar fi mai flirtat cu Patrick în 2011. Tatăl lui Patrick, Arnold Schwarzenegger (67 de ani),  şi mama acestuia, Maria Shriver (59 de ani), nu văd cu ochi buni relaţia lor.

Mai multe