Miley Cyrus o pune la zid pe Taylor Swift

8 august 2015 17:32   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Cântăreața vulgară, Miley Cyrus, este cunoscută pentru faptul că apare de multe ori, la unele dintre cele mai mari evenimente muzicale, aproape goală. Aceasta s-a arătat de-a dreptul înfuriată când a văzut că noul videoclip al lui Taylor Swift, ”Bad Blood” este lăudat, având în vedere că ea este criticată mereu pentru apariţiile sale.

Mai precis, Miley se arată dezgustată de videoclipul lui Taylor Swift. Vedeta şi-a exprimat indignarea pe un site de socializare afirmând despre colega ei de breaslă că este mult mai penibilă decât ea: "Asta ar trebui sa fie un exemplu bun? Și eu sunt considerată un model rău pentru că am ieșit cu sânii goi pe afară?”.

Cântăreața nu este la prima abatere. Acum o lună aceasta a publicat o fotografie, tot pe un site de socialize în care punea că: "Dacă schimbi faţa lui Justin Bieber cu cea a lui Taylor Swift şi invers, vor arăta ca un cuplu lesbi drăguţ".

Miley Cyrus a uimit lumea când a dansat lasciv peste Robin Thicke la Mtv în anul 2013. Dar mișcările acesteia sunt nimicuri pe lângă ce a pregatit pentru ceremonia de premiere din acest an.În ultimul promo pe care l-a făcut, Miley aprare într-o pereche de pantaloni roz cu bretele, însemnând că sânii ei vor face spectacol.

Show-ul care a uimit o lume întreagă

Mai multe