Miley Cyrus se droghează la greu

29 ianuarie 2015 21:23   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Chiar nu se mai poate abţine! Cântăreaţa şi actriţa Miley Cyrus, cunoscută pentru rolul lui Hannah Montana în serialul cu acelaşi nume, a fost filmată din nou în timp ce se droga.

Site-ul RadarOnline.com a obţinut filmul în care fosta vedetă Disney, Miley Cyrus (22 de ani), trage dintr-un joint  (n.r. ţigară pe bază de tutun şi marijuana care produce stări relaxant-halucinogene) în timp ce se afla împreună cu iubitul ei, Patrick Schwarzenegger (21 de ani). Filmarea a fost făcută sâmbătă, 24 ianuarie, în jurul orei 23.30, în clubul de noapte „On The Rox” din Los Angeles. Cu doar o zi înainte cei doi porumbei au fost surprinşi pe plajele din Hawaii bălăcindu-se în apele înspumate ale oceanului, pe plaja Makena.

Pentru escapada amoroasă din staţiunea exotică, Patrick a plătit 7.500 de dolari pentru trei nopţi. După ce s-au bronzat bine, au luat primul avion şi au mers la prima petrecere organizată la „On The Rox”. Aici, „Miley nu s-a sfiit să-şi aprindă joint-ul de la o lumânare. Patrick nu fumează, dar nu părea deranjat de ce făcea ea”, a adăugat sursa citată. Vedeta, cu o avere de 160 de milioane de dolari, „a băut în prostie împreună cu iubitul, s-a căţărat în poala lui şi s-au tot giugiulit”, a mai spus cel care i-a văzut.

Click! Spune

Nu e prima dată când Miley Cyrus se droghează şi provoacă scandal, dezbrăcându-se în pielea goală. Problema este că mama iubitului, jurnalista Maria Shriver, e chiar o activistă antidroguri. Atât aceasta, cât şi tatăl lui Patrick, celebrul actor Arnold Schwarzenegger, sunt deranjaţi de apucăturile lui Miley.

Mai multe