Miley Cyrus şi soţul, în vacanţe separate

13 august 2019 22:12   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Fiecare a luat-o pe alt drum! Miley Cyrus se află în vacanţă în Malibu, iar Liam Hemsworth face surf în Australia. Cei doi soţi s-au despărţit, recent, pe neaşteptate, la numai 7 luni de când s-au căsătorit.

Cântăreaţa şi actriţa Miley Cyrus (26 de ani), cunoscută mai ales pentru rolul din serialul “Hannah Montana”, a fost prima care a plecat de acasă după despărţirea de actorul Liam Hemsworth (29 de ani). Mai întâi a făcut o escapadă în Italia, unde s-a sărutat şi s-a giugiulit cu Kaitlynn Carter (30 de ani), fosta soţie a lui Brody Jenner (35 de ani), star american de televiziune. Apoi, ea a ales să-şi facă vacanţa la plajă, în Malibu. În schimb, soţul său, Liam, a plecat în vacanţă la surf în Byron Bay, New South Wales, Australia, împreună cu fratele lui, Chris Hemsworth (36 de ani), şi soţia acestuia, Elsa Pataky (43 de ani).

El a rupt tăcerea despre despărţirea de Miley, cu acest prilej, spunând jurnaliştilor: “Nu înţelegeţi cum e”. Liam suferă foarte mult după despărţirea de soţie, spun apropiaţii. Şi-a dorit foarte mult un copil, iar Miley nici nu a vrut să audă. Ea voia o căsătorie deschisă, dar el nu a acceptat. Miley a spus că se simte mult mai atrasă de femei. Diferendele dintre cei doi ar fi apărut şi de la faptul că ea câştigă mai bine ca el: Miley are 160 milioane $, iar Liam are 26 milioane $. 

Cei doi s-au cunoscut în timp ce au jucat ca îndrăgostiţi în filmul “Ultimul cântec”, în 2010. De atunci a început povestea lor de iubire cu multe despărţiri şi împăcări. Când s-au căsătorit, la 23 decembrie, anul trecut, au luat prin surprindere pe toată lumea. La fel de mult au şocat publicul când au anunţat că se despart. 

Mai multe