Miley Cyrus, surprinsă în timp ce se droga cu plante etnobotanice - VIDEO

11 decembrie 2010 13:31   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Cântăreaţa şi actriţa americană, eroina din serialul de televiziune pentru adolescenţi "Hannah Montana", a fost surprinsă de o cameră video în timp ce se droga cu plante etnobotanice, împreună cu câţiva prieteni de-ai ei.

Incidentul a avut loc, luna trecută, în reşedinţa din Los Angeles a artistei, cu ocazia petrecerii aniversare a acesteia. Miley Cyrus a împlinit vârsta de 18 ani, pe 23 noiembrie.

Într-o înregistrare video postată pe site-ul TMZ.com, tânăra artistă americană poate fi văzută în timp ce inhalează fumul provenind dintr-un obiect din sticlă, fiind înconjurată de câţiva prieteni, în reşedinţa ei din Los Angeles.

"Ok, acum voi deraia puţin", a declarat Miley Cyrus, după ce a expirat fumul inspirat. "Voi avea parte de o călătorie mică şi obraznică", a adăugat artista.

În minutele care au urmat, artista a pretins că unul dintre prietenii prezenţi la acea petrecere aniversară seamănă foarte mult cu fostul ei iubit, actorul Liam Hemsworth, după care a început să râdă incontrolabil.

Cântăreaţa americană a inhalat fumul provenind de la un amestec de plante etnobotanice pe bază de salvie.

Salvia, o plantă cu efecte halucinogene, poate fi cumpărată legal de către adulţi în statul american California.

În 2007, o asociaţie din California a iniţiat un proiect care urmărea introducerea salviei în aceeaşi clasă de susbtanţe halucinogene precum LSD şi marijuana. Deşi amendamentul a fost respins, autorităţile acestui stat american au decis să interzică vânzarea salviei către minori.

Vezi VIDEO AICI

Mai multe