Miliardarul Flavio Briatore și-a tras iubită cu 49 de ani mai tânără

12 noiembrie 2019 12:58   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Fostul boss al Formulei 1, miliardarul Flavio Briatore, de 69 de ani și-a tras iubită cu 49 de ani mai tânără. Bernadetta Bosi, o studentă la Drept, de doar 20 de ani este îndrăgostită până peste cap de bogătașul care a dus-o într-o vacanță în Kenya.

Fostul boss al Formulei 1, miliardarul Flavio Briatore, în vârstă de 69 de ani, s-a cuplat cu Bernadetta Bosi, o studentă la Drept, de doar 20 de ani, care este cu 49 de ani mai tânără decât el. Magnatul italian a fost surprins recent de paparazzi giugiulindu-se cu mult mai tânăra sa iubită în vacanţă în Kenya. Benedetta Bosi este studentă la Universitatea de stat din Milano. Ea devine ultima cucerire din lunga listă de femei cu care s-a iubit Briatore. Între acestea se numără Heidi Klum şi Naomi Campbell.

Naomi Campbell a pus ochii pe un alt miliardar

Heidi Klum a născut o fetiţă

S-a iubit cu nenumărate femei frumoase

Miliardarul Flavio Briatore s-a iubit cu atât de multe femei frumoase, încât, în 2005, a declarat pentru revista „Vogue”: „Nu am numărat niciodată, nu e corect. Cred că de fiecare dată când ieşi cu cineva ieşi deoarece cauţi ceva. „Mereu intenţia e bună. Nu este pentru succes, poate este destinul. El a divorţat de fotomodelul Elisabetta Gregoraci (39 de ani), care i-a dăruit un fiu, în 2017. Bernadetta Bosi nu este celebră, Ea vrea însă să intre în lumea modei. Briatore a dus-o în Africa nu demult cu avionul lui privat. În vacanţă, au vorbit şi s-au plimbat pe plajă, unde au fost surprinşi sărutându-se. Flavio Briatore s-a iubit cu fotomodelul Naomi Campbell între 1999 şi 2002. Ea l-a părăsit transmiţându-i că nu trebuia să se aştepte să o vadă în bucătărie cu tocuri înalte, fiindcă aşa ceva nu avea cum să se întâmple. Magnatul s-a cuplat apoi cu Heidi Klum, care i-a născut şi o fată, numită Leni, ulterior adoptată de Seal, fostul soţ al manechinului german. Fostul boss al Formulei 1, miliardarul Flavio Briatore, și-a tras acum iubită cu 49 de ani mai tânără.

Mai multe