Miliardarul i-a dat papucii lui Naomi Campbell

2 mai 2013 14:21   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Potrivit unei surse, Naomi Campbell şi Vladislav Doronin au hotărât să se despartă "temporar", informează Daily Mail. Deşi Vladislav Doronin a fost văzut de mai multe ori braţ la braţ cu iubita sa oficială, Naomi Campbell (42 de ani), în ultimele săptămâni, miliardarul a fost văzut în compania unei femei blonde în barurile şi cluburile din New York.

"Naomi şi Vladislav s-au despărţit, iar el se distrează mergând la diverse petreceri, la New York", a declarat o sursă pentru New York Post. Pe de altă parte, după ce a bombardat-o cu fel de fel de cadouri de peste 50 de milioane de dolari, Doronin a recunoscut că e extrem de capricios în relaţie. Cei doi s-au despărţit şi împăcat de nenumărate ori în decursul celor 5 ani. Cu toate că suferă după bogătaşul rus, Naomi vrea să-l invite la ziua ei pe care şi-o va serba în Ibiza.

Ce iubiţi a mai avut diva

“Pantera neagră” nu a fost niciodată căsătorită. În schimb, a avut de-a lungul anilor relaţii cu o serie de bărbaţi celebri, precum Mike Tyson, actorul Robert De Niro, basistul trupei U2, Adam Clayton, dansatorul Joaquín Cortés, magnatul din Formula 1, Flavio Briatore, chiar Hugo Chavez.

Mai multe