Milla Jovovich a născut a treia fetiță. Prima poză în formulă de cinci cu superba familie

4 februarie 2020 13:16   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Actrița Milla Jovovich a născut o fetiță, care va fi botezată Osian, acesta fiind cel de-al treilea copil al ei cu Paul W. S. Anderson, producătorul francizei cinematografice "Resident Evil", informează publicația gala.fr, citată de Mediafax. Fiica cea mare a cuplului, Ever Gabo, a publicat pe Instagram o fotografie superbă, cu toată familia, reunită în jurul bebelușei.

Milla Jovovich (44 de ani) a născut pentru a treia oară duminică, 2 februarie, iar înainte de a pleca spre maternitate a recunoscut că este copleștită de emoții. "Credeam că va fi floare la ureche la al treilea copil, dar sunt chiar panicată acum, că știu la ce să mă aștept", a scris Milla pe pagina ei de Instagram. După ce a născut, actrița a revenit cu vești și cu poza nou-născutului, explicând și originea numelui deosebit, Osian.

"Pe 02.02.2020 (dată cu semnificație specială), la ora 08.56 a.m. s-a născut Osian Lark Elliot Jovovich-Anderson, nume galez de băiat, și care se pronunță O-shin. Știu că numele e lung, însă familia nu s-a putut decide asupra celui de-al doilea prenume. E atât de frumoasă! Cu siguranță voi pune mai multe fotografii, însă acum suntem foarte obosiți, pentru că ultimele nopți au fost o nebunie. Vă trimit multă dragoste de pe norișorul pe care plutesc acum", a mai scris Milla Jovovich, care în 2017 a suferit o depresie cruntă după ce a fost nevoită să suporte un avort terapeutic. La momentul respectiv era însărcinată în patru luni și jumătate.

Milla Jovovich și Paul W. S. Anderson s-au cunoscut în 2002

Actriţa l-a cunoscut pe soţul său, în 2002, în timp ce turnau împreună filmul „Resident Evil”. Însă s-au căsătorit abia în august 2009, într-o ceremonie intimă, care a avut loc în casa lor din Beverly Hills. Milla Jovovich a mai fost măritată cu regizorul francez Luc Besson (60 de ani), între anii 1997–1999, şi cu regizorul britanic Shawn Andrews (54 de ani), pentru puţin timp, în 1992. Vedeta are o avere de 40 de milioane de dolari. 

Citește și:

Milla Jovovich, de nerecunoscut din cauza sarcinii

Cum au rămas sexy divele anilor ‘90

Mai multe