Milla Jovovich, însărcinată cu cel de-al doilea copil! Vedeta e în culmea fericirii

19 august 2014 14:04   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Frumoasa Milla Jovovich a anunţat că e însărcinată cu cel de-al doilea copil. Actriţa are deja, împreună cu soţul ei, Paul Anderson, producătorul francizei "Resident Evil" , o fetiţă în vârstă de 6 ani, Ever Gabo Anderson.

Milla Jovovich a anunţat că filmările pentru "Resident Evil: The Final Chapter" vor fi oprite până când se va naşte cel de-al doilea copil, informează contactmusic.com.

"O zi de luni fericită tuturor. Iniţial aceasta trebuia să fie o postare în care să vă spun cât de încântată sunt că voi călători în Cape Town, Africa de Sud, pentru a începe să lucrez la «Resident Evil: The Final Chapter». Dar. Soţul meu, Paul, şi cu mine tocmai am descoperit că vom avea încă un copil!!!", a scris, Milla Jovovich, pe pagina personală de Facebook.

Milla Jovovich (38 de ani) e căsătorită cu regizorul Paul W. S. Anderson (49 de ani) din anul 2009. Actriţa a declarat, la începutul lunii august, că îşi doreşte un al doilea copil, spunând că nu vrea ca diferenţa de vârstă dintre fiica ei, Ever Garbo, în vârstă de 6 ani, şi viitoarea soră a acesteia să fie prea mare. În prezent,  frumoasa actriţă e mulţumită să stea acasă şi să fie mamă. Ea a declarat că a refuzat oferte de filme tocmai pentru a petrece timp cu fiica ei.

De origine ucraineană, Milla Jovovich e un fost manechin de succes care a reuşit să îşi construiască o carieră în cinematografie, cu multe roluri în filme precum "Al cincilea element" şi "Resident Evil", regizate de soţul ei. Milla Jovovich a mai jucat şi în "Întoarcerea la laguna albastră", "Marea ameţeală", "Hotelul de 1 milion de dolari", "Păpuşa" şi "Ultraviolet". Printre proiectele ei cinematografice recente se numără lungmetrajul "Stone", în care a jucat împreună cu Robert De Niro.

Mai multe