Mioara Roman: «Silvia Chifiriuc mă suna noaptea și mă înjura»

17 februarie 2012 6:05   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Mioara Roman a povestit pentru ziarul Ring clipele grele prin care a trecut, atunci când Petre Roman o avea amantă pe Silvia Chifiriuc.

Fosta soţie a primului premier de după '89 a dezvăluit că amanta lui Petre Roman, o suna la ore târzii şi îi adresa cuvinte grele. În ciuda faptului că Silvia declară că nu a facut rău nimănui, pentru că nu e capabilă să facă rău, Mioara Roman (71 de ani) susţine contrariul: „Silvia mă suna noaptea, mă înjura şi mă făcea în toate felurile".

Totodată, Mioara Roman are o altă variantă despre începutul relaţiei dintre Petre Roman şi Silvia Chifiriuc, la sfârşitul anului 2006. În vreme ce Silvia declară că l-a cunoscut pe fostul premier în avion, pe cursa Milano - Bucureşti, chiar Petre fiind cel care „a rugat-o" să stea lângă el, Mioara consideră că lucrurile sunt ceva mai complicate... „Minte! Sunt «construcţii» de-ale «băieţilor»... Securist n-a fost, activist n-a fost, tâmpit nu e, de furat n-a furat, hai să-i facem ceva... Petre e vânat de 15 ani şi până la urmă «l-au prins» cu ceva."

Citește și: Mioara Roman, despre tentativa de suicid: «Petre m-a salvat»

Mai multe