Miranda Kerr se destăinuie: «În timpul naşterii am crezut că mor»

11 iulie 2011 6:47   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

De obicei, ea este privită ca un fel de super femeie - mai ales după ce a reuşit să ajungă la greutatea ideală, la doar câteva săptămâni de la naştere.

Cu toate astea, modelul a dezvăluit pentru prima oară că naşterea ei naturală cu bebe Flynn a fost mult mai dificilă decât a lăsat ea să se vadă, informează dailymail.co.uk

Într-un intreviu recent acordat revistei InStyle, Miranda spune: «La un moment dat, am crezut că am să mor şi mi-am părăsit trupul. Mă uitam de sus la mine - durerea era atât de intensă. Mă gândeam mereu: «oare cum reuşesc să facă asta atâtea femei?». Şi dacă atâtea pot, am să pot şi eu! Eram determinată».

Până la această confesiune, Kerr s-a referit la travaliul ei ca fiind «lung şi dificil», doar atât.

Vedeta în vârstă de 28 de ani, căsătorită cu actorul Orlando Bloom, a mai spus că ei doi îşi împart atribuţiile în mod egal.

«Depinde cine are mâinile libere. Când nu muncesc nu avem dădacă. În unele nopţi avem o femeie care vine să ne ajute, dar bebe doarme mai bine acum, aşa că asta nu se întâmplă foarte des.

Iar dacă trebuie să plec o zi pentru a-mi onora un contract, îmi pun laptele în frigider şi îl las pe Orlando să aibă grijă de Flynn», a completat Miranda.

Citeşte şi:

Miranda Kerr arată senzaţional, chiar dacă a născut recent

Orlando Bloom este tătic. Miranda Kerr a născut un băieţel

Mai multe