Miza uriașă în divorțul dintre Angelina Jolie și Brad Pitt! Cât valorează despărțirea

20 septembrie 2016 18:32   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Angelina Jolie și Brad Pitt au ajuns la divorț, după doar 2 ani de la căsătorie și 12 ani de relație. Se pare că actrița este cea care a depus actele de divorț, potrivit thehollywoodgossip.com. Cei doi au de împărțit o avere impresionantă: 400 de milioane de dolari.

Angelina Jolie și Brad Pitt se despart. După un mariaj de doi ani și șase copii, dintre care 3 biologici, cele două staruri au ajuns să divorțeze.

Motivul divorțului ar fi, după cum citează publicația americană Thehollywoodgossip, refuzul lui Pitt de a-și petrece ultimele zile de vacanță cu soția sa și cei șase copii. În schimb, a preferat să meargă în Croația cu prietenii săi. Apropiații celor doi au mărturisit că aceasta a fost picătura care a umplut paharul, iar Angelina a fost cea a depus actele de divorț, mai scrie sursa citată mai sus.

Pe lângă cei șase copii pe care îi au împreună, cei doi actori mai au de împărțit și o avere de 400 de milioane $. Ar urma acum lupta și pentru custodia celor 6 copii ai lor, 3 biologici, Shiloh (9 ani) şi gemenii Knox şi Vivienne, de 7 ani, şi 3 adoptaţi, Maddox (14 ani), Pax (12 ani) şi Zahara (10 ani).

Mai multe