Moartea lui Bobbi Kristina Brown, anchetată. Poliţia o tratează drept crimă

27 iulie 2015 17:46   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Poliţia a lansat o investigaţie după moartea fiicei lui Whitney Huston, Bobbi Kristina, şi oamenii legii au declarat că tratează decesul ca o crimă. Bobbi Kristina a murit duminică dimineaţa, după ce a stat şase luni în comă.

Poliţia a declarat, după moartea lui Bobbi Kristina, că au demarat o anchetă privind felul în care a decedat fiica cântăreţei şi că o tratează ca pe o crimă, iar soţul Nick Gordon e "o persoană de interes", conform mirror.co.uk. 

Familia lui Bobbi Kristina l-au acuzat pe soţul ei că o abuza, iar poliţia a aflat că cei doi s-au certat înainte ca fata să fie găsită în cadă. 

Soţul a fost cel care a chemat medicii

Bobbi Kristina a murit duminică (26 iulie), după ce a stat şase luni în comă. După trecerea în nefiinţă a tinerei de 22 de ani, familia a declarat că "şi-a găsit pacea. Vrem să mulţimim tuturor pentru dragostea şi sprijinul pe care mi l-au arătat în ultimele luni". 

Bunica lui Bobbi Kristina, Cissy, a dezvăluit recent că medicii i-au spus că are leziuni cerebrale ireversibile. Bobbi Kristina Brown era singurul copil al regretatei cântărețe. S-a născut în 1993, în timpul căsătoriei rapperului Bobby Brown cu Whitney Houston, de care artista a divorțat în 2007.

Fata lui Whitney Houston a fost găsită în cadă de soţul ei, Nick Gordon şi un prieten, Max Lomas. Ei au chemat imediat medicii care au plasat-o în comă, dar nu au putut face nimic pentru a o salva. Medicii cred că fata a stat opt minute sub apă, iar creierul a fost complet lipsit de oxigen. 

Mai multe