Moartea lui Bobbi Kristina: «Whitney Houston a vrut s-o ia în ceruri»

12 septembrie 2015 10:48   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Bobby Brown (46 de ani) a povestit că mama lui Bobbi Kristina, Whitney Houston, a fost într-un fel alături de fiica ei în ultimele ei zile de viață.

Cântăreţul a acordat un interviu, pentru prima dată după moartea fiicei lui, potrivit Mirror. Artistul povestit cât de devastat a fost atunci când a trebuit să își ia adio de la Bobbi Kristina, în luna iulie.

Moartea lui Bobbi Kristina, foarte similară cu a mamei ei

Fiica lui Whitney Houston a murit la doar 22 de ani. A avut o soartă la fel de tragică precum mama ei, care a s-a stins din viață în anul 2012. Bobbi a fost găsită leșinată, în cadă, în circumstanțe la fel de bizare precum a fost descoperită și Whitney Houston, și a stat în comă jumătate de an, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru ea. Tatăl ei, Bobby Brown, a făcut mărturisiri șocante. El crede că Whitney Houston “a vrut s-o ia în cer la ea”.

«Ne-am rugat și am sperat timp de șase luni. Dar când Dumenezeu te cheamă la el, nu ai ce să faci. Sunt sigur că mama ei (Whitney Houston n.r) a vrut să o ia la ea, cred că a spus “Hai să o aducem aici sus, în ceruri”. Probabil se simțea singură acolo sus», a povestit tatăl lui Bobbi Kristina.

Fiica lui Whitney Houston a fost înmormântată alături de mama ei, la cimitirul Fairview, în New Jersey.

Mai multe