Model celebru, acuzat că își photoshopează pozele să pară sexy

30 martie 2017 20:36   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

O brunetă celebră a fost acuzată că își modifică pozele în photoshop. Marnie Simpson (26 de ani) a iscat controverse în rândul internauților după ce, într-o poză nud, aceștia au sesizat câteva nereguli.

Confuzia fanilor a venit în urmă ce, Marnie a publicat o poză pe o rețea de socializare în care apărea doar încălțată cu o pereche de sandale cu toc. Poza nud publicată de aceasta nu a avut rezultatul scontat, acela de a impresiona internauții, ci, dimpotriva, a pus-o într-o lumină extrem de proastă.

”Când încălțările sun ce-ți dorești, nu ai nevoie de haine”, a fost mesajul atașat pozei. Marnie a pozat de două ori dezbrăcată în ultima săptămână și atrage din ce în ce mai mulți admiratori.

”Ușa este îndoită și ea pare să mai aibă un stomac în plus”, a fost concluzia unui internaut, potrivit The Sun. Cu toate că mulți au fost de aceiași părere, Marnie a negat acest fapt. ” E important să ai o minte și o imagine asupra corpului tău pozitivă. În trecut am fost foarte nesigură pe mine și pe corpul meu, dar am învățat să fiu mulțumită de mine și să nu mă mai compar cu alții”

Mai multe