Model Playboy, acuzat de spionaj în serviciile lui Putin! Cum arată superba rusoaică

6 martie 2017 8:10   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

America, ţara tuturor posibilităţilor! O rusoaică, fost model pentru revista de adulți Playboy a declarat că a fost luată pe sus la un aeroport din America, acuzată fiind de spionaj în serviciile liderului rus, Vladimir Putin.

Un fost model Playboy, a mărturisit că în timp ce se afla pe aeroportul din Los Angeles, a fost luată pe sus și interogată, deoarece era suspectă de spionaj. Victoria Bonya a spus că totul a început când un ofițer al aeroportului i-a găsit în bagajul său un card de cumpărături de la o firmă care se ocupă cu fabricarea camerelor video. Rusoaica, model și prezentator TV, a declarat că a fost sucspectă de spionaj în Los Angeles.

„A fost o adevărată încurcătură. Credeam că mă vor deporta.”, a declarat Victoria, citată de tabloidul britanic The Sun

În timp ce ofițerul îi verifica bagajul, Victoria era interogată și cu privire la lidrul rus, Vladimir Putin. „

Imediat după ce mi-au pus întrebările cu privire la situația în care mă aflam, ofițerul a adus vorba și de liderul nostru, Vladimir Putin. Când și-a dat seama de adevărata poziție în care ma aflam, acesta a început să-mi vorbească de KGB.”, a mai spus blonda.

Printre altele, modelul a fost întrebată și dacă face parte din serviciile secrete.

„Am început să râd și chiar credeam că e o glumă prostă până când au început să-mi pună aceleași întrebări de trei ori.”, a mărturisit Victoria.

Fostul model Playboy are peste un milion de urmăritori pe Twitter și alți 5 milioane pe Instagram. Când a împărtășit această întâmplare pe rețelele de socializare, aceasta a fost încurajată și compătimită de urmăritorii ei.

„Arăți ca o fată periculoasă, acesta e motivul pentru care ți s-au întâmplat toate acestea”, i-a spus un admirator pe Twitter.

Mai multe