Moldoveanca lui Bieber a sărbătorit un an de căsnicie fără soț

8 iunie 2017 20:17   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Moldoveanca lui Justin Bieber, cum a rămas cunoscută în lumea mondenă, a sărbătorit singură aniversarea mariajului dintre ea și milionarul egiptean în vârstă de 63 de ani. Afaceristul nu a putut să fie alături de frumoasa lui soție pentru a sărbători un an de căsnicie.

Fotomodelul Xenia Deli (27 de ani) a publicat pe pagina sa de Instagram o fotografie realizată în timpul petrecerii aniversare a mariajului său. Înconjurată de baloane albe și roz, de ghirlande și de buchete superbe de trandafiri, moldoveanca lui Bieber a trebuit să se bucure de eveniment singură. Soțul său, Ossama Fathi Rabah Al-Sharif, a lipsit din cauza unei afaceri importante, precizează Daily Mail.

Deli a ajuns cunoscută în lumea modelingului după ce a apărut în pictoriale incendiare în reviste ca FHM, GQ, Sports Illustrated, Vogue, Harper’s Bazaar sau Maxim, însă a devenit faimoasă în lumea mondenă după ce a fost iubita cântărețului Justin Bieber și a apărut în videoclipul melodiei „What Do You Mean?”.

Deli a avut anul trecut o nuntă ca-n povești, ce a costat un milion de dolari și s-a ținut în Insula Santorini, în Grecia, iar luna de miere a petrecut-o la Geneva, Paris și Lisabona. Moldoveanca se gândește să-i facă afaceristului și un copil și promite să stea mai mult alături de soțul ei când va fi însărcinată.

Mai multe