Moldoveanca lui Justin Bieber: «Da, sărută foarte bine!»

1 septembrie 2015 17:19   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Fotomodelul Xenia Deli a făcut furori la brațul și în patul lui Justin Bieber săptămâna trecută. Cei doi au fost surprinși mai întâi ţinându-se de mână într-un local din Los Angeles. Au dansat şi au luat cina împreună. Câteva zile mai târziu, toată planeta i-a putut vedea sărutându-se în noul videoclip al artistului.

Moldoveanca de 23 de ani Xenia Deli a dat, cu siguranță, lovitura. Fotomodelul a reușit să intre în grațiile și în patul lui Justin Bieber (21 de ani). Chiar dacă totul s-a întâmplat doar în cel mai nou videoclip al artistului, lansat la 28 august, nimic n-o împiedică pe senzuala brunetă să viseze. Mai ales că paparazzi i-au surprins pe cei doi, cu numai câteva zile înainte de lansarea videoclipului, la o cină în doi într-un restaurant din Los Angeles.

Într-un interviu pentru harpersbazaar.com, Xenia povestește cum au decurs filmările și răspunde la întrebarea aflată acum pe buzele adolescentelor din lumea întreagă: cum sărută Justin Bieber? ”Am filmat mai întâi scena în care eu eram întinsă pe pat, iar el cânta – am făcut asta destul de mult timp. În pauze am vorbit încercând să aflăm cât mai multe unul despre celălalt, așa că n-a fost prea ciudat când a venit momentul să ne facem de cap. Numai că a trebuit să tot exersăm. Am filmat din mai multe unghiuri diferite, de foarte multe ori. Și da, Justin Bieber sărută foarte bine”, a povestit Xenia.

Frumoasa moldoveancă locuiește de cinci ani în America. ”Un fotograf m-a descoperit la o agenție și mi-a oferit o ședință foto. A văzut el ceva special la mine. Nu mă gândeam la o carieră în domeniu, pentru că nu credeam că am înălțimea necesară. După această ședință foto, acum cinci ani m-am mutat în Carolina de Sud. Eu vin dintr-un sat din Moldova cu numai 3.000 de locuitori”, a mai spus bruneta.

Pentru a obține rolul din videoclipul lui Justin Bieber, Xenia a concurat cu alte 10 fete și a trebuit să arate că este în stare să și joace. ”În timpul audiției, a trebuit să mimăm fericirea, durerea, seducția”, a povestit Xenia. Videoclipul a fost filmat în două zile, iar cea de-a doua zi a fost cea mai grea. Toată lumea a fost în priză timp de 24 de ore.

Rezultatul a făcut-o însă pe Xenia să plângă de fericire. Din păcate, fotomodelul a avut de suportat și o mulțime de comentarii negative. ”Nu mă așteptam la așa ceva. Nu cred că am făcut nimic rău. Doar mi-am făcut treaba. Nu vreau să-l țin departe pe Justin de fanii lui”, a adăugat frumoasa moldoveancă.

Videoclipul în care joacă Xenia are peste 12 milioane de vizualizări

Mai multe