Moment ilar! Cum reacţionează Donald Trump când e numit «prădător sexual»

14 octombrie 2016 15:50   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Cotidianul New York Times a publicat miercuri seara mărturiile a două femei agresate sexual de candidatul republican la președinția SUA, Donald Trump. Staff-ul de campanie al lui Trump a dezmințit articolul de presă, spunând că totul este o "ficţiune".

O înregistrare din 2006, în care Donald şi fiica lui participau la un show de radio a fost scoasă recent de la naftalină. Motivul? Prezentatorul glumeşte cu cel care vrea la Casa Albă şi-l numeşte “prădător sexual”.

"Donald, serios ... Știi despre prădătorii sexuali și lucruri de genul asta”, spune prezentatorul Howard Stern. Imediat, coprezentatorul show-ului adaugă: "Tu eşti unul!". Reacţia lui Trump a stârnit râsete, iar fiica Ivana i-a dat o palmă pe spate şi a izbucnit în râs. Donald a rânjit atunci, a ridicat din umeri şi a murmurat „E adevărat!”, scrie The Sun.

În timp ce conversaţia părea inofensivă atunci, acum ridică mai multe semne de întrebare, mai ales că recent Trump a fost bombardat cu acuzaţii de agresiune sexuală.

Ce spun victimele

Jessica Leeds îi reproşează lui Trump că a pipăit-o după ce s-a aşezat alături de el într-un avion, în urmă cu peste trei decenii, iar Rachel Crooks afirmă că Trump a sărutat-o împotriva voinţei ei, în 2005, pe când lucra ca recepţioneră în Trump Tower, care-i aparţine magnatului în domeniul imobiliar. "Era ca o caracatiţă peste mine, mâinile îi erau peste  tot", a spus una dintre femei, potrivit BBC News.

Mai multe