Momente critice pentru un renumit cântăreț de muzică rap! A fost dus de urgență la spital

4 septembrie 2017 13:27   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Cântărețul Lil Wayne (34 ani) trece prin momente critice . Dumincă seara a fost dus de urgență la spital, după ce a suferit o criză gravă de epilepsie și a fost găsit inconștient într-o cameră de hotel din Chicago

Lil Wayne, care a devenit unul dintre cele mai mari nume din industria muzicii rap, ar fi suferit mai multe atacuri, potrivit reprezentanților săi.

Incidentul a avut loc la un an după ce câștigătorul premiului Grammy pentru cel mai bun album rap a fost tratat pentru ceea ce medicii au numit, la vremea respectivă, două crize epileptice minore. Conform Daily Mail, Wayne este cel mai tânăr cântăreț din istorie care a colaborat cu o casă de discuri. La doar 9 ani el deja semnase un contract cu Cash Money Records.

În urmă cu aproximativ patru ani , Lil Wayne a fost internat într-un spital din Los Angeles unde i s-a efectuat un set complex de analize. După externare, el a declarat că suferă de epilepsie și este  predispus la crize, așadar trebuie să acorde o atenție deosebită stării sale de sănătate. 

Mai multe