Monica Bellucci are de ce să fie mândră! Fiica ei e fotomodel la 15 ani și e incredibil de frumoasă

31 ianuarie 2020 21:10   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Deva Cassel, fiica actriței Monica Bellucci, este imaginea noului parfum ”Dolce Shine” de la Dolce & Gabbana. Adolescenta de numai 15 ani a pozat recent pentru campania publicitară a brandului, iar din primele imagini Deva pare copia fidelă a mamei ei, la aceeași vârstă.

Fiica Monicăi Bellucci (55 de ani) și a actorului francez Vincent Cassel (53 de ani) se alătură unei liste lungi de copii de vedete care și-au început de timpuriu cariera în lumea modei și a cosmeticelor. Deva Cassel a fost aleasă, la 15 ani, să fie imaginea parfumului ”Dolce Shine”, cea mai nouă creație a brandului italian Dolce & Gabbana, care urmează să fie lansat în cursul anului.

Câteva imagini de la ședința foto au ”scăpat” pe Instagram, spre bucuria fanilor frumoasei actrițe cu origini italiene. Simpatica Deva apare într-o rochie albă, cu marginile din dantelă, cu buclele șatene căzându-i în cascadă pe spate și cu un buchet de flori de câmp în brațe, cu cerul senin al Italiei în fundal.

Fără îndoială, Deva a moștenit trăsăturile fizice de la celebra ei mamă și farmecul misterios al tatălui ei, combinația perfectă pentru a deveni ambasadoarea unui brand de lux.

De altfel, dacă ne uităm la o fotografie cu Monica Bellucci la 13 ani, nu vedem prea multe deosebiri între cele două. Fiica îi calcă mamei pe urme, ba chiar e un pic precoce, căci Monica și-a început cariera de fotomodel la 19 ani.

Deva Cassel este fiica cea mare a Monicăi Bellucci

Deva Cassel este fiica cea mare a actriței de 55 de ani și a actorului francez Vincent Cassel, născută în 2004, la cinci ani după nunta celor doi. Monica și Vincent au devenit încă o dată părinți în 2010, când a venit pe lume cea de-a doua fiică a lor, Léonie. Unul dintre cele mai frumoase cupluri din istoria filmului s-a despărțit însă trei ani mai târziu.

Cassel și-a refăcut viața alături de fotomodelul Tina Kunakey (22 de ani), care i-a dăruit o fiică anul trecut, pe micuța Amazonie. Monica a trăit o scurtă poveste de dragoste cu artistul Nicolas Lefebvre, dar în acest moment este singură.

Mai multe