Monica Bellucci: "Mai am multă pasiune de oferit"

24 ianuarie 2015 20:38   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Abia, abia şi-a revenit! La un an după ce a anunţat că se desparte de actorul francez Vincent Cassel, vedeta italiană Monica Bellucci, a povestit despre momentele grele prin care a trecut după divorţ.

Actriţa Monica Bellucci (50 de ani) şi Vincent Cassel (48 de ani) s-au despărţit în august 2013, după 18 ani de relaţie. Ea a vorbit pentru prima oară despre suferinţele prin care a trecut la acea vreme în paginile revistei “Paris Match”. “În prezent mă simt plină de dorinţă, animată de o energie nouă, mai am multă pasiune de oferit”, a spus diva, adăugând: “Când Vincent şi eu am decis să divorţăm, am fost foarte tulburată. Trebuie să ai curaj să treci peste un aşa obstacol. Implică o totală redescoperire de sine”.  Din fericire, cei doi au rămas încă apropiaţi, iar acest lucru a făcut-o să învingă marea durere a despărţirii. “Dragostea, mai ales când sunt copii la mijloc, rămâne. Am făcut greşeli adesea din pasiune, însă toate experienţele m-au îmbogăţit. Dragostea şi dorinţa au fost motorul şi firul roşu în întreaga mea viaţă". Actriţa a dezvăluit pentru prima oară şi motivele pentru care a ajuns să divorţeze: “Nu trebuie să dai vina sistematic pe celălalt pentru proprii demoni. Într-un cuplu, trebuie să fie mereu doi pentru a dansa tango. Ca să funcţioneze un cuplu, nu trebuie să pui piedici libertăţii celuilalt. În dragoste, ca şi în prietenie, dezechilibrul apare când numai unul din doi e generos. Altfel relaţia se rupe”. Cu o avere de 45 de milioane de dolari, Monica Bellucci a jucat în 60 de filme, între care se numără şi ”Patimile lui Hristos”. 

10 lucruri pe care nu le ştiai despre ultima fată Bond

  • Şi-a început cariera ca fotomodel la 16 ani.
  • S-a născut în Città di Castello, Umbria, Italia, fiica unei pictoriţe şi a unui patron de companie de transport.
  • A studiat un timp la Facultatea de Drept de la Universitatea din Perugia, dar nu a absolvit studiile.
  • În 1988 s-a mutat la Milano, unde  a lucrat ca fotomodel pentru cele mai importante agenţii de modă din lume.
  • A fost inclusă în lista celor mai sexy femei din lume din revista “Maxim”, iar în 2002, site-ul AskMen a desemnat-o cea mai dorită femeie din lume. 
  • Din 2006 până în 2010 ea a fost imaginea produselor Dior. În 2012 a fost imaginea casei de modă Dolce & Gabbana.
  • Cariera cinematografică a Monicăi a început în anii 1990, cu rolurile din “La Riffa” (1991) şi “Dracula” (1992).
  • A devenit cunoscută în întreaga lume pentru rolurile din: “Malèna” (2000), “Brotherhood of the Wolf”, şi “Irréversible” (2002).
  • A fost căsătorită cu fotograful Claudio Basso, între 3 ianuarie 1990 şi 25 iunie 1990, de care s-a despărţit foarte repede pentru că o bătea. Monica a fost apoi măritată cu actorul francez Vincent Cassel (48 de ani), între 1999 şi 2013.
  • Este mama a două fete, Deva (10 ani) şi Léonie (4 ani), pe care le are din căsătoria cu Vincent Cassel.
Mai multe