Monica Bellucci s-a afișat oficial cu iubitul tinerel! Cine este și cu ce se ocupă Nicolas Lefebvre

7 martie 2019 13:39   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Monica Bellucci (54 de ani) știe cum să întoarcă toate privirile la Săptămâna Modei! Celebra actriță italiană s-a afișat oficial cu iubitul tinerel și bărbos, Nicolas Lefebvre (36 de ani), un sculptor francez cu o înfățișare care aduce aminte de rolul lui Tom Hanks în filmul „Naufragiatul”.

Cuplul a făcut furori la Săptămâna Modei de la Paris. Monica Bellucci a fost îmbrăcată într-o pereche de pantaloni negri, foarte largi, un maiou decoltat de aceeași culoare și un trench gri, relatează revista Vogue. Evident, diva nu a uitat ochelarii de soare.

Nicolas Lefebvre și Monica Bellucci au venit ținându-se de mână

Nicolas Lefebvre s-a asortat cu bomba sexy de lângă el, într-un costum de culoare gri, care pare totuși cam larg pentru el. În picioare, tânărul sculptor a ales să poarte o pereche de pantofi maro cu șosete gri. Cei doi nu au putut lipsi de la prezentarea Chanel, unul din brand-urile favorite ale starului italian. Au venit ținându-se de mână, aceasta fiind prima ieșire oficială a cuplului. 

„Nu mai sunt singură. Mi-am găsit perechea. Sper să meargă totul foarte bine”. Lefebvre a fost fotomodel şi în prezent este proprietarul unei galerii de artă. Trăiesc un moment magnific în existenţa mea”, a mărturisit recent actrița.

Cine e fostul soț al Monicăi Belucci

Monica Belucci a fost căsătorită cu Vincent Cassel (52 de ani), în perioada 1999-2013, alături de care are și doi copii, Deva și Leonie. Anul trecut, actorul francez s-a căsătorit cu manechinul Tina Kunakey (21 de ani). Monica Belucci a suferit enorm după despărțirea de fostul soț, mai ales că îi legau 18 ani de relație. Se pare, însă, că superba brunetă și-a revenit și și-a găsit fericirea în brațele unui bărbat cu 18 ani mai tânăr decât ea. 

Citește și

Cum a slăbit Monica Belluci 18 kilograme. A inventat rețeta!

Fostul soț al actriței Monica Bellucci, tată pentru a treia oară, cu soția tinerică

Mai multe