Morgan Freeman continuă să joace în filme cu o mână paralizată

19 februarie 2010 16:19   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

"Nervii din acea zonă au fost afectaţi, iar lucrurile nu s-au îmbunătăţit de atunci. Nici acum nu pot să o mişc", a declarat actorul american pentru revista People.

„Atunci când nu îţi poţi mişca mâna îţi dai seama cu adevărat câtă nevoie ai de ea. Cred că o mişcam înainte de cel puţin un milion de ori pe zi. Mă simt mizerabil acum", a mai adăugat Freeman.

Accidentul a avut loc în noaptea de 3 august 2008, în apropierea unei reşedinţe pe care Morgan Freeman o deţine în oraşul Charleston. Actorul a pierdut controlul asupra automobilului, acesta s-a rostogolit şi a intrat într-un şanţ.

O femeie, Demaris Meyer, care se afla în maşină cu actorul, a declarat că, deşi presa a scris că ea şi Morgan Freeman au o relaţie, ei s-au întâlnit în noaptea accidentului într-un club de muzică country, unde au luat cina cu un grup de prieteni comuni, precizând că nu a existat niciodată o legătură romantică între ei.

Morgan Freeman a fost spitalizat timp de patru zile după accident, având o mână şi un cot fracturate. Demaris Meyer a fost transportată cu elicopterul la un spital din zonă, pentru că a suferit numeroase răni, inclusiv un traumatism cranian care a condus ulterior la dificultăţi cognitive şi o pierdere temporară a memoriei. Ea nu s-a mai întors la locul său de muncă, unde lucra în funcţia de asistent de direcţie.

Demaris Meyer l-a dat în judecată pe Morgan Freeman, în vârstă de 72 de ani, în februarie 2009, acuzându-l de neglijenţă în conducerea automobilului. În noiembrie 2009, cele două părţi au ajuns la o înţelegere legală, iar victima şi-a retras acuzaţiile.

Cel mai recent film al lui Morgan Freeman este "Invictus", în regia lui Clint Eastwood.

Mai citeşte:

Filmul "Invictus" prezintă povestea unei naţiuni unită prin sport

Morgan Freeman vrea un copil cu nepoata sa vitregă

Mai multe