Moşul de la Rolling Stones şi-a tras soţie cu 31 de ani mai mică

31 octombrie 2012 15:06   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Ce mai contează vârsta când iubirea e aşa de mare încât mută munţii din loc! Ronnie Wood, legendarul chitarist de la „Rolling Stones" s-a hotărât să-nceapă o viaţă nouă alături de Sally Humphreys, chiar dacă are 65 de ani.

Sunt doar de şase luni împreună, dar timpul curge altfel atunci când ai 65 de ani. Nu-ţi mai poţi permite să pierzi vremea în zadar şi ai mintea suficient de matură să ştii ce vrei de la viaţă. Aşa că Ronnie Wood nu a mai stat pe gânduri şi a cerut-o de nevastă pe iubita lui, producătoarea de teatru Sally Humphreys.

"Ronnie şi Sally sunt prieteni de multă vreme. Lui i-a plăcut dintotdeauna de ea, însă ea era implicată într-o relaţie. De câteva luni sunt de nedespărţit şi el s-a hotărât să se căsătorească din nou. Colegul său de trupă Keith Richards a râs de acest lucru. S-a săturat să îi tot cumpere cadouri de nuntă şi el să nu se însoare", a declarat o sursă pentru The Sun.

Ronnie Wood s-a despărţit de soţia lui, Jo, cu care a fost căsătorit timp de 23 de ani, în 2008. Divorţul lor a fost finalizat în 2011. Wood şi Jo au împreună doi copii: Leah, de 33 de ani, şi Tyrone, de 27 de ani. Anterior, Ronnie Wood a fost însurat cu modelul Krissy Findlay, din 1971 până în 1978.

Mai multe