Motivul pentru care Angelina Jolie nu a aceptat custodia comună a copiilor

10 noiembrie 2016 12:22   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Angelina Jolie (41 de ani) nu a vrut să renunțe la lupta juridică împotriva fostului său soț, Brad Pitt (52 de ani) și nu a acceptat custodia comună, chiar dacă actorul a fost achitat de judecători de acuzațiile de abuz asupra propriilor copii.

Imediat după ce a aflat decizia judiciară, Angelina a înaintat cu ajutorul avocaților o declarație prin care a cerut din nou să0i revină custodia copiilor, informează The Mirror. „Angelina a spus de la început că simte că trebuie să acționeze pentru binele familiei sale”, a declarat un reprezentant al actriței.

Acesta a confirmat că, Angelina și Brad au ajuns la o înțelegere potrivit căreia cei șase copii ai lor rămâneau în grija ei în timp ce lui Brad îi va fi permis să-i viziteze. Actorul a fost de asemenea investigat de un serviciu social de protecție a copilului și familiei din Los Angeles după ce a fost acuzat de abuz asupra unuia dintre copii. Presupusul incident s-ar fi petrecut în avionul lor personal în luna septembrie, când au și divorțat.

Investigația s-a încheiat în această săptămână, anchetatorii ajungând la concluzia că Brad Pitt nu a comis niciun abuz. Totuși, Angelina a dosrit să aibă doar ea custodia copiilor, în ciuda faptului că fostul său soț a cerut una comună. Potrivit declarației actriței, ea urmează să aibă grijă de copii, dar permițând „vizitele terapeutice” ale tatălui. reprezentantul actriței a declarat că documentul a fost acceptat și semnat de ambele părți în urmă cu o săptămână.

Brad Pitt a participat recent la primul eveniment monden oficial după divorț

Mai multe