Motivul pentru care Angelina Jolie se autoflagela în adolescenţă. Fosta ei bonă: „Odată am dus-o pe sus la spital”

18 februarie 2021 12:28   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Câştigătoarea Oscarului nu s-a temut niciodată de noi provocări şi a căutat întotdeauna senzaţiile tari, adoptând adesea un comportament considerat de mulţi ca fiind extrem. Nu de puţine ori am văzut-o pe Angelina (45), la începutul carierei sale, în haine de piele neagră pe covorul roşu, cu sângele partenerului ei la gât, pus într-un pandantiv special, şi făcând declaraţii care au şocat atât presa, cât şi publicul.

Dar tocmai aceste gesturi extreme şi imaginea ei răzvrătită au menţinut-o, ani la rând, în atenţia tuturor. Făceau parte din farmecul ei. Însă unde s-a tras linia, când s-a mers prea departe? Fosta bonă a vedetei a făcut nişte declaraţii publice care ne-au luat prin surprindere şi care confirmă comportamentul sălbatic al superstarului hollywoodian. Totuşi cum a reuşit actriţa să se vindece de depedenţa ei de a se autoflagela?

„Obişnuiam să mă tai singură, să sar din avion, încercând neîncetat să caut noi situaţii limită, pentru că totul îmi părea prea uşor altfel”, a vorbit Jolie pentru prima dată despre perioada cea mai întunecată din viaţa ei.

Citește aici continuarea declarațiilor despre nevoia Angelinei de a simți durere și ce au făcut ca s-o salveze!

Mai multe