Motivul pentru care fiul Madonnei nu mai vrea să vină acasă

26 decembrie 2015 10:06   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Rocco Ritchie (15 ani) refuză să se mai întoarcă la New York, să locuiască împreună cu mama lui, iar presa din Marea Britanie a aflat motivul. Madonna (57 de ani) este un car de nervi şi nu vrea să lase lucrurile aşa.

Fiul Madonnei şi al lui Guy Ritchie (47 de ani) a plecat înainte de Crăciun la Londra, pentru câteva zile în compania tatălui său şi a noii soţii a acestuia. Rocco a întârziat să se întoarcă la New York şi Madonna a început să intre la bănuieli. Gluma s-a îngroşat când băiatul i-a transmis că vrea să rămână în Marea Britanie.

Fără să mai stea pe gânduri, Madonna a mers cu avocatul la tribunal miercuri, 23 decembrie, pentru a obţine o decizie din partea judecătorului care să-l oblige pe Rocco să revină la New York. Exact aşa s-a întâmplat şi hotărârea urmează să fie pusă în aplicare.

Marea întrebare după aceste evenimente rămâne: de ce nu mai vrea copilul Madonnei să stea cu mama lui? Fanii cântăreţei cred că au răspunsul, fiind susţinuţi şi de Daily Mail. Se pare că Rocco s-a săturat pur şi simplu de viaţa cu Madonna. Adolescentul a fost pe drumuri timp de două luni, pe parcursul turneului „Rebel Heart” („Inimă Rebelă”), unde a lucrat în culise. A văzut escapada la Londra ca pe o eliberare şi se pare că traiul cu tatăl său, regizorul Guy Ritchie, şi soţia acestuia, fotomodelul Jaqui Ainsley (34 de ani), nu e chiar atât de rău.

Situaţia ar fi fost agravată şi de modul de manifestare a Madonnei, care a publicat pe reţelele de socializare imagini cu ei doi de care i-ar fi fost ruşine lui Rocco. În aceste condiţii, refuzul adolescentului de a reveni la o mamă care stă mai mult pe drumuri, îl pune să muncească în echipa ei de turneu şi îl face de râs pe Internet e de înţeles, scrie Daily Mail.

Miercuri, 23 decembrie, instanţa a decis că Rocco trebuie să se întoarcă în Statele Unite, dar punerea în practică a fost îngreunată, se pare, de faptul că paşaportul băiatului este păstrat de un avocat din Londra, care l-ar reprezenta.

Mai multe