N-are echipă, dar are soţie sexy! Brazilianul Dani Alves, în luna de miere

12 iulie 2017 12:10   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Fotbalistul brazilian Dani Alves (34 de ani) are parte de o vară fierbinte. Astfel, pe lângă faptul că îşi caută de zor o echipă la care să-şi continue cariera, sud-americanul s-a însurat zilele trecute cu iubita sa, Joana Sanz, cei doi aflându-se acum în luna de miere, la Ibiza.

După ce şi-a terminat contractul cu Juventus, Dani Alves a fost dat ca şi transferat la Manchester City, dar Paris Saint-Germain a intrat şi ea pe fir. Şomer de lux, brazilianul şi-a vpzut de treburile personale, mai exact de nunta cu frumoasa Joana. Spre comparaţie cu nunta lui Messi, căsătoria lui Dani Alves a avut un caracter secret, fotbalistul preferând să petreacă într-un cerc extrem de restrâns.

După nuntă, Dani şi Joana şi-au continuat vacanţa de lux în paradisul de la Ibiza, aşa cum se poate vedea şi din fotografiile postate de Alves pe Instagram.

Dani Alves şi Joana Sanz s-au cunoscut în vara anului 2015, în perioada în care fotbalistul evolua la FC Barcelona, prin intermediul unor prieteni comuni din Barcelona. Bineînţeles, Joana era la acea vreme o fană înfocată a grupării catalane, în ciuda faptului că e năcută la Tenerife.

Joana Sanz a devenit cunoscută în lumea modei încă de la vârsta de 17 ani, atunci când a câştigat un important concurs internaţional de frumuseţe. Ulterior, a prins contracte importante, cu firme célèbre, precum Gucci, Jimmy Choo, Desigual şi Maya Hansen.

Despre relaţia cu Dani Alves, bruneta a recunoscut faptul că totul s-a derulat “foarte repede”. Ca un amănunt interesant, Joana spune că se înţelege perfect cu cei doi copii pe care Dani Alves îi are dintr-o relaţie anterioară, Victoria şi Dani Jr.

Mai multe