N-aveţi sâni ca Răduleasca să purtaţi rochia asta!

21 noiembrie 2016 21:57   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Au bani ca să-şi cumpere orice rochie poftesc, dar le mai trebuie şi corp ca să o poarte. Dacă ar vedea-o pe Mihaela Rădulescu, divele de peste hotare şi-ar băga unghia în gât. Rochia verde, cu decupaje sexy, creată de Stella McCartney, pare făcută special pentru trupul senzual al divei de la Monaco.

S-ar fi gândit vreodată Stella McCartney (45 de ani), fiica celebrului solist de la Beatles, Paul McCartney, că hainele create de ea vor fi atât de comentate în presa din România? “Vinovată” de acest lucru este Mihaela Rădulescu (47 de ani), o mare admiratoare a creatoarei de modă din Marea Britanie. Diva are în garderobă mai multe piese de rezistenţă, însă cea care ne-a luat ochii este rochia verde, cu bordură din dantelă neagră şi decupaje sexy pe lateral. A purtat-o şi sezonul trecut, la “Românii au talent”, iar recent a scos-o iar din dulap pentru o ediţie specială a emisiunii “Jocuri de celebritate” (PRO TV).

De altfel, lângă fotografia pe care a pus-o pe Instagram, Mihaela explică gestul: “Tema pentru acasă de la Bobo (n.r. Mihai Bobonete, prezentatorul emisiunii) a fost să vin cu rochia verde de la «Românii au talent». De ce? O să vedeţi voi”. Deja am văzut la ce se referă Mihaela, căci silicoanele ei obraznice “împung” rochia mulată, ca două săgeţi din tolba lui Robin Hood. Ţinuta lasă la vedere braţele lucrate la sală, şoldurile sexy şi picioarele de gazelă. Mihaela nu este însă singura celebritate care s-a îndrăgostit de rochia de 1.500 de euro, însă nici una dintre domnişoarele de mai jos nu a reuşit să se facă una cu ţesătura, aşa cum a reuşit iubita lui Felix Baumgartner. În 2012, la MTV EMA Awards, solista americană Alicia Keys (35 de ani) a purtat celebra rochie verde, însă umerii îi păreau cam laţi, iar sânii i-ai de unde nu-s.

Tot varianta verde a ales-o în 2013 şi solista de r’n’b, Ashanti (36 de ani), câştigătoare a unui premiu Grammy în 2003. Însă statura minionă nu se potrivea deloc cu această ţinută. Şi actriţa de Oscar Kate Winslet (41 de ani) pare stingheră în rochia Stella McCartney, probabil din cauza formelor rotunjoare.

Singura care salvează situaţia de faţă e superba Kate Moss (42 de ani). Fotomodelul britanic a purtat-o în 2013, chiar la o prezentare de modă semnată Stella McCartney, iar trupu-i longilin a arătat perfect în rochia respectivă. Lipsesc însă formele, curbele trupului, pe care Mihaela Rădulescu le are din abundenţă.

Divele de la Hollywood sunt eclipsate de Mihaela Rădulescu

Mai multe