Naomi Campbell: «Cocaina era să mă omoare!»

27 octombrie 2013 15:24   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Dezvăluiri incendiare printre lacrimi! Naomi Campbell a izbucnit în plâns în direct la televiziune în timp ce a vorbit despre dependenţa sa de cocaină. Diva încă se tratează împotriva crizelor de furie.

"Plâng! M-ai făcut să plâng!", a mărturisit supermodelul Naomi Camp­bell (43 de ani), sâmbătă seara, în platoul emisiunii Jonathan Ross Show de la televiziunea britanică. Diva este singură şi deprimată după ce s-a despărţit de miliardarul rus Vladislav Doronin (43 de ani). Ea a povestit că dependenţa de cocaină a fost la un pas s-o omoare şi i-a dat crize de furie împotriva cărora încă luptă cu tratamente medicale.

"Nimeni nu poate să-şi imagineze cât de rău este să fii dependent de droguri", a spus Naomi, care a plătit la greu din cauza violenţei la care zice că a împins-o consumul de cocaină.

Vedeta şi-a bătut multe angajate şi asociaţi între 1998 şi 2008 şi a scăpat de puşcărie ajungând la înţelegere cu victimele în schimbul unor sume mari de bani. Una dintre angajatele bătute de "Pantera neagră" a fost românca Gaby Gibson, care a încasat lovituri de la divă în 2006 sub acuzaţia nedreaptă că i-ar fi furat nişte pantaloni.

Anul trecut, presa internaţională a vuit că eroul din "Singur acasă", Macaulay Culkin (33 de ani) nu mai are mult timp de trăit din cauza dependenţei de droguri. Tatăl său a vorbit deschis despre problemele grave ale starului din cauza consumului de stupefiante.

Cine s-ar fi gândit că actorul Robert Pattinson (27 de ani) va ajunge dependent de droguri? Recent, presa americană a dezvăluit că eroul din saga "Amurg" prizează cocaină. El ar fi devenit dependent de droguri după despărţirea de Kristen Stewart (23 de ani).

Mai multe