Naomi Campbell se răsfață ca o prințesă în Austria. Fotomodelul de 51 de ani, regim de VIP la o clinică privată

7 septembrie 2021 9:58   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Naomi Campbell, 51 de ani, se relaxează la clinica privată VivaMayr, din Maria Wörth, Austria. Fotomodelul britanic a postat mai multe fotografii din timpul șederii ei și a apreciat efortul doctorului Schuscha care a pus-o la un tratament de înfrumusețare și întinerire bazat pe un regim alimentar naturism, saună, masaje și înot.

Naomi Campbell, în vârstă de 51 de ani, a recunoscut că șederea i-a reglat metabolismul, a energizat-o și a subliniat că se simte cu 20 de ani mai tânără. Ea a fost adusă la clinica privată la bordul unui avion privat și a beneficiat de un tratament VIP. Naomi a devenit mămică la începutul acestui an și, apropiații susțin că a devenit mult mai responsabilă și mai calmă. Gurile rele spun că sentimentul matern a schimbat-o radical, chiar dacă micuța ei a fost adusă pe lume cu ajutorul unei mame-surogat. Naomi are o avere de 80 de milioane de dolari. De aproape cinci ani, după despărțirea de miliardarul Vladimir Doronin, Campbell petrece fiecare vară într-o stațiune de lux din Turcia, caraibe, Mexic, Cuba sau de pe bătrânul continent.

Citește și:

Naomi Campbell împlinește 50 de ani! Arată perfect și nu are de gând să se retragă de pe podium

Naomi Campbell, cu sânii pe-afară la 48 de ani. Colegele tinere au de ce să fie invidioase

Naomi Campbell a devenit mamă de fetiță la 51 de ani

Naomi Campbell a anunțat în a doua jumătate a lunii mai din acest an că a devenit mămică de fetiță. Ea a postat o fotografie în care ține în palme piciorușele fetiței. ”Sunt atât de onorată să am acest suflet blând în viaţa mea, nu există cuvinte să descrie legătura de-a lungul vieţii pe care o împărtăşesc acum îngerului meu. Nu există dragoste mai mare”, a scris ea pe Instagram. În mai 2017, Campbell declara pentru revista Evening Standard că se gândeşte să devină mamă, dar nu se grăbeşte. "Mă gândesc tot timpul să am copii", a spus ea atunci. "Dar acum, aşa cum este acum ştiinţa, pot să fac asta când vreau".

Mai multe