Naomi Watts nu mai îmbătrânește! Apariţie spectaculoasă a actriţei la Veneţia

4 septembrie 2018 15:21   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Peste câteva săptămâni împlineşte 50 de ani, însă frumoasa Naomi Watts pare să fi găsit elixirul tinereţii. Prezentă la Festivalul de Film de la Veneţia, blonda a reuşit să capteze atenţia tuturor prin felul în care arată.

Naomi Watts a fost prezentă ieri, 3 septembrie, la premiera filmului “At Eternity’s Gate”, la cea de-a 75-a ediție a Festivalului de Film de la Veneția. Actriţa a strălucit pe covorul roşu sub ploaia de bliţuri.

Blonda cu chip angelic, ochi albaştri şi zâmbet perfect va împlini luna aceasta 50 de ani, însă arată ca o adolescentă. Rochia neagră, semnată Dolce&Gabbana, s-a mulat perfect pe silueta trasă prin inel. Naomi are mare grijă de felul în care arată. Actriţa care a interpretat-o pe prinţesa Diana în 2013 face sport şi are o dietă echilibrată.

La silueta pe care o are, Naomi îşi permite să poarte orice model de rochie, iar alegerea de la Veneţia a fost pe placul criticilor de modă. Rochia neagră cu cristale strălucitoare i-a scos în evidenţă talia de viespe, braţele şi picioarele tonifiate.

Ţinuta a fost accesorizată cu un clutch şi o pereche de cerceii cu diamante de la Arpeggia. Actriţa şi-a făcut câteva bucle lejere şi a optat pentru un make-up natural.

Naomi Watts este una dintre cele mai bine cotate actriţe de la Hollywood şi a fost nominalizată de două ori la Oscar. Naomi este mama a doi copii: Kai (9 ani) şi Sasha (11 ani).

Mai multe