Natalie Portman este însărcinată pentru a doua oară

9 septembrie 2016 14:48   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Natalie Portman (35 de ani), actrița din "Black Swan" ("Lebăda negară"), este însărcinată pentru a doua oară. Vedeta de la Hollywood a ales să facă marele anunț într-un mod cum nu se poate mai evident. Și-a pus o rochie albă, mulată în zona abdomenului, și a apărut pe covorul roșu al Festivalului de Film de la Veneția.

Câștigătoarea Premiului Oscar a împușcat doi iepuri dintr-un foc: a arătat lumii o burtică de toată frumusețea și a participat și la premiera celui mai recent film al său, "Planetarium". Natalie a atras toate privirile cu rochia Dior, un model cu capă, de inspirație grecească. 

"Black Swan" nu este doar pelicula care i-a adus lui Portman Oscarul și Globul de aur pentru cea mai bună actriță, ci și dragostea. Pe platourile de filmare l-a întâlnit, în 2010, pe Benjamin Millepied (39 de ani), coregraful filmului. S-au logodit la sfârșitul aceluiași an, iar în iunie 2011, actrița a dat naștere primului copil al cuplului, Aleph Portman-Millepied. În 2012 s-au căsătorit, iar acum familia lor este pe cale să se mărească din nou.

Mai multe