Nelu Bălășoiu a murit infectat cu coronavirus. Solistul de muzică populară era internat la spitalul din Suceava

21 aprilie 2020 12:44   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Nelu Bălăşoiu a murit infectat cu coronavirus. Îndrăgitul interpret de muzică populară avea 71 de ani și era internat la spitalul din Suceava. La scurt timp după confirmarea diagnosticului, artistul a suferit un atac vascular cerebral și a intrat în comă. Azi, el a pierdut lupta cu viața.

Nelu Bălășoiu a murit. Artistul era în comă 

Nelu Bălășoiu era internat în stare gravă la spitalul din Suceva, iar testele anti-coronavirus au confirmat faprul că artistul era infectat cu Covid-19. În ziua în care a primit diagnosticul, starea sa de sănătate s-a agravat, iar medicii erau foarte sceptici în ceea ce privește recuperarea.

Anunţul privind starea precară a lui Nelu Bălăşoiu a fost făcut de Ionuț, unul dintre fiii solistului, printr-un mesaj postat pe Facebook. „Dragii nostri, vestile nu sunt bune. Din pacate tata a fost testat ieri iar astazi a venit confirmarea, este Covid-19 pozitiv. Medicii mi-au comunicat ca a suferit si un accident vascular cerebral, iar acum se afla in coma. Haideti sa ne rugam ca Dumnezeu sa faca o minune in aceste zile sfinte. Ma simt coplesit", scria Ionuţ Bălăşoiu în Vinerea Mare.

Azi, nelu Bălășoiu a decedat în spital, potrivit romaniatv.net.

Mai multe