Nemţoaica Natalie Horler se promovează goală

16 mai 2013 16:10   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Reprezentanta Gemaniei la concursul ce se desfăşoară anul acesta la Malmö, în Suedia, Natalie Horler, nu a reuşit să impresioneze doar cu vocea, ci şi cu pozele deocheate pe care le-a făcut în anul 2011. Blonda şi-a etalat sânii şi fundul într-o revistă dedicată adulţilor, fără să i se pară ruşinoasă acţiunea ei.

„Da, am pozat pentru Playboy şi sunt foarte mândră de pozele respective. A fost o onoare imensă să fiu solicitată să pozez pentru o revistă atât de cunoscută", a spus cântăreaţa în vârstă de 31 de ani. Formaţia Cascada în frunte cu Natalie va urca pe scena de la Malmö sâmbătă noaptea, pentru a cânta melodia „Glorious".

Germania face parte din grupul ţărilor care participă direct în finala concursului Eurovision. Se pare că piesa interpretată de nemţoaică a stârnit niscaiva controverse, întrucât seamănă izbitor cu cea care a câştigat Eurovisionul de anul trecut, „Euphoria", a lui Loreen. Ziarul german „Bild" a scris că cele două melodii sunt identice, însă Natalie a negat acuzaţiile şi a spus că nu e vorba despre un plagiat.

Mai multe