Nevasta lui Lorenzo Lamas i-a născut nepotul!

16 iulie 2015 18:04   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

În sfârşit! Nevasta lui Lorenzo Lamas şi-a născut nepotul. Shawna Craig (29 de ani) a făcut pe mama-surogat pentru Shayne (29 de ani), fiica actorului de 57 de ani, cunoscut pentru rolul din serialul „Renegatul”.

Băieţelul a venit pe lume la 4 iulie, dar exclusivitatea naşterii a aparţinut revistei „Closer Weekly”, care apare săptămânal şi nu au vrut să mai schimbe coperta săptămâna trecută. Shawna a acceptat să fie mamă surogat pentru Shayne şi soţul ei, Nik Richie. “Un înger de femeie!” Aşa o descrie actorul pe mult mai tânăra sa soţie. Shawna Craig a acceptat să poarte sarcina fiicei lui, Shayne, care a rămas fără uter şi nu mai poate deveni mamă.

A acceptat să nască nepotul soţului

O mamă vitregă cum nu s-a mai văzut! Cea de-a cincea soţie a actorului Lorenzo Lamas (57 de ani), cunoscut pentru rolul din “Renegatul”, pe care l-a deţinut între 1994 şi 1997, se numeşte Shawna Craig şi are vârsta de numai 28 de ani. Ea a acceptat să poarte sarcina fiicei celei mari a starului. Este vorba de actriţa Shayne Lamas, fata pe care Lorenzo Lamas a avut-o din a doua sa căsnicie. Shayne are 29 de ani, este cu un an mai mare decât actuala soţie a tatălui său, Shawna Craig. Căsătorită cu bloggerul Nik Richie (36 de ani), Shayne Lamas are deja o fetiţă de 3 ani, Press Dahl. Însă, după ce a pierdut o sarcină, în februarie 2014, medicii au fost nevoiţi să-i scoată uterul. Mama vitregă, Shawna Craig, a văzut cât suferă şi s-a decis să-i poarte ea al doilea copil. Lorenzo Lamas, care are o avere de 7 milioane de dolari, e foarte impresionat de gestul ei. 

Lorenzo Lamas, căsătorit de cinci ori

Lorenzo Lamas a fost mai întâi căsătorit cu Victoria Hilbert din 1981 până în1982. Între 1983 şi 1985, a fost însurat cu Michele Cathy Smith, care i-a dăruit doi copii, Alvaro (31 de ani) şi Shayne (29 de ani). Lamas mai are o fiică Paton (26 de ani) din relaţia cu actriţa Daphne Ashbrook.

Actorul a fost căsătorit apoi cu Kathkleen Kinmont, între 1989-1993. În 1996 s-a însurat cu Iepuraşul Playboy Shauna Sand, care i-a născut 3 fete: Alexandra (17 ani), Victoria (15 ani) şi Isabella (14 ani). Lamas a divorţat de Sand în 2002 şi, în 2011, s-a căsătorit cu Shawna Craig

Mai multe