«Neverland-ul» lui Michael Jackson e iar de vânzare! Cât costă

3 martie 2017 13:54   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Sunt disperați s-o vândă! Neverland, fosta reşedinţă a megastarului Michael Jackson, a fost scoasă la vânzare cu preţul de 67 de milioane de dolari. Asta după ce în 2015 era pe piaţa imobiliară la preţul de 100 de milione de dolari.

Neverland, fosta fermă din California în care a locuit megastarul american Michael Jackson, a revenit de curând pe piaţa imobiliară, cu un preţ de 67 de milioane de dolari, în scădere cu 33% faţă de preţul ei iniţial din 2015, care era de 100 de milioane de dolari, informează Le Figaro, citat de news.ro.

Michael a cumpărat reşedinţa în 1980 contra sumei de 19,5 milioane de dolari. După ce a acumulat datorii impresionante şi a intrat în incapacitate de plată, “regele muzicii pop” a fost nevoit să îşi vândă proprietatea, redenumită ”Sycamore Valley Ranch”, companiei Colony Capital, în anul 2008.

Acel fond de investiţii a cumpărat ferma Neverland cu aproximativ 23,5 milioane de dolari şi a investit alte câteva milioane de dolari în renovarea fermei, cu scopul de a o revinde. 

Are 16 dormitoare, cinematograf şi un parc de distracţii

Neverland aparţine de municipalitatea Los Olivos, în comitatul Santa Barbara din California. Reşedinţa de pe această proprietate conţine 16 dormitoare, 29 săli de baie, un cinematograf cu 50 de locuri şi o sală de bal. 

Un uriaş parc de distraţii înconjoară reşedinţa principală, iar printre atracţiile principale se află o roată impresionantă şi un cort de circ.

Mai multe