Neymar s-a despărţit de fotomodelul Bruna Marquezine

19 octombrie 2018 13:43   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Una dintre cele mai tumultoase poveşti de dragoste din fotbalul actual este cea dintre Neymar Junior şi Bruna Marquezine.

Fotbalistul în vârstă de 26 de ani al lui Paris Saint-Germain şi actriţa în vârstă de 23 de ani cu o carieră şi în modeling se cunosc de cinci ani, dar concubinajul lor nu a mers ca pe roate. În ciuda bombelor sexy pe care le-a avut la Barcelona şi la Paris, Neymar a păstrat tot timpul ceva special pentru prima dragoste, o fată pe care a cucerit-o pe când încă juca la Santos. Totuşi, infidelităţile fotbalistului au dus-o pe Bruna în pragul depresiei, iar relaţia dintre cei doi a avut câteva întreruperi, ultima destul de mare, de circa un an.

Cuplul s-a reunit însă de fiecare dată cu şi mai mare entuziasm, iar prietenii lor au anunţat pentru începutul anului viitor inevitabilul: nunta. Din păcate, nu se va întâmpla, cel puţin nu deocamdată. Înşelată din nou şi cu obiective diferite în viaţă şi carieră, Bruna a anunţat pe unul dintre conturile ei de socializare că e liberă ca pasărea cerului şi că nu mai vrea să audă de Neymar. Ştirea a făcut înconjurul planetei, dar toată lumea se întreabă cât va ţine de această dată.

Mai multe